Päivitetty - update 2.4.2017  


Yhteystiedot - Contact
 

Kati Nieminen
Hämeen Härkätie 3520,
14300 Renko, FINLAND
050- 585 4136
e-mail kati@jattilaisen.com


Jättiläisen kennel löytyy myös Fasebookista
Jättiläisen kennel Facebookissa

 
 

Suomen koirankasvattajat ry:n Kasvattajapalkinto
Suomen koirankasvattajat ry palkinto
Myönnetty Nurmijärvellä 1.3.2014

STD Ry 40v muistamiset,
myönnetty 30.6.2012

STD Ry:n Kasvattajaplanketti nro 16:
Pitkäaikaisesta Tanskandogginrodun eteen tehdystä kasvatus-ja jalostustyöstä.
 

STD Ry:n Juhlamerkki 40v:
Vuosien pyytteettömästä yhdistyksen ja sitä kautta Tanskandoggirodun eteen tehdystä työstä.


Omistajilta / from owners
B-pentue/litter
 
Jättiläisen Batseba "Tyyne"

B-pentueesta itselleni jäi perhettämme nuorentamaan tämä Tyyne."Typy" oli syntyessään porukan pienimpiä, ja ajattelin onkohan hänestä mihinkään.....mutta niin vain tämä pieni harlekiini tyttö päätti tulla isoksi tytöksi. Kolmen viikon iässä hän oli saavuttanut jo pentueen suurimmat pennut....ja siitä ohi vaan....(sen jälkeen mitkään pentulaatikon laidat eikä aidat pidätelleet tätä pentua, hän vain KÄVELI yli) Tyyne on luonteeltaan oikea DOMINO ässä, se on hallinnut pentulaatikossa sisariaan siitä asti voimakkaalla tassulla, kun viimeiset pojat muuttivat omiin koteihinsa. Melko kovapäinen juntti siis....tekee mitä lystää ja milloin huvittaa. Mahdoton menopeli ja nyt yhdeksänkuisena (säkä yli 80 cm) aikuiset doggini saavat jo pistää parasta juoksu -ja painileikeissä, jotta pärjäävät hänelle.Typy tykkää olla esillä ja huomion kohteena ja on fanaattinen kaiken ruoan perään.Tyynen makuupaikka sijaitsee aina mahdollisimman ylhäällä, parhaiten se roikkuu sohvan selkänojalla. Lemppari lelut ovat teddy nallet ja Kongo (musta) ...sitä on kiva narskuttaa.
Tyyne on kerinnyt tehdä jo kahdet pennut ja on oiva äiti. Kotona asuva Formu saa aika ajoin hellyyskohtauksia kokea. Tosin yleensä mahdollisimman salaa, sillä eihän näin ylpeän koiran sovi julkisesti pehmoilla. Tyyne on lauman johtaja nyt kevään 05 kynnyksellä ja ikää tulossa pian kuusi vuotta. Isoäidiksi juuri tulleena, kun poika Vinskin lapset syntyivät tammikuussa maailmaan, Tyyne hoitaa jämerän hillitysti mummonvirkaa. Hepulit pihalla kerran päivässä pitää reidet pulskina muttei auta imetyksen tuomista nisälinjan mentyksestä kiinteytymään, mutta minkäs teet. Kotoan on kiva kellotella ja nauttia elämästä sängyssä selällään tai sohvalla roikkuen, mikäs sen parempaa dogginelämää Tyynestä.
Jättiläisen Barbarea "Barbi"

Wuh
No juu tässähän Minä olen merellä kun kerrankin pääsin tänne kuivin tassuin. Minua kutsutaan siis tilanteesta riippuen ainakin Barpuksi ja Barbiksi. Kotipaikkani on Vantaalla jossa olenkin mainiosti viihtynyt "Siskoni" Roosa bullin kanssa. Ulkoilua harrastan päivittäin ja näyttelyissäkin olen käynyt.Niin olenhan Minä pärjännytkin aika hyvin siellä.Kerran sain palkinnoksi oikein herkkuruokaa(Njam) mutta yleensä vain jotain ruusukkeita ja pokaaleita.

6 Vuotissynttärini ovat jo lähellä mutta hyvin nousee tassu, katso vaikka itse tuolta lumigalleriasta.
Luonteeltani olen hyvin doggimainen ja ehkä sellainen rauhallinen mietiskelijä. Välillä toki riehutaan Bulliroosan kanssa niin että sohvat ja sängyt saa kyytiä. Kannattaa muuten teidänkin käydä meidän mummolassa Katin luona, siellä on aina niin hulvatonta eikä Kati suutu meille ollenkaan vaikka itseänikin se meno joskus hirvittää. Terveenä tässä ollaan oltu mutta Äitipä harjaakin turkin ja hampaat useasti jonka päälle Minut vielä imuroidaankin ja se vasta on virkistävää.

Osaan muuten ravistella päätäni niin että loiske ja läiske vaan korvissa käy. Joskus kun meillä on vieraita niin leikin heidän kanssa mun lempparia "Kuuleeko kukaan". kun on aivan hiljaista niin karjaisen tuhannentäysillä HAUH jolloin vieraat mukavasti hypähtävät vähän ilmaan ja kohta saankin taas huomiota osakseni.Eipä tässä muuta joten elellään vaan koiriksi ja tulkaahan paiskaamaan tassua jos hihna antaa myöten.

Jättiläisen Bebe

Copyright Jatta

ylös - top