Päivitetty - update 2.4.2017  


Yhteystiedot - Contact
 

Kati Nieminen
Hämeen Härkätie 3520,
14300 Renko, FINLAND
050- 585 4136
e-mail kati@jattilaisen.com


Jättiläisen kennel löytyy myös Fasebookista
Jättiläisen kennel Facebookissa

 
 

Suomen koirankasvattajat ry:n Kasvattajapalkinto
Suomen koirankasvattajat ry palkinto
Myönnetty Nurmijärvellä 1.3.2014

STD Ry 40v muistamiset,
myönnetty 30.6.2012

STD Ry:n Kasvattajaplanketti nro 16:
Pitkäaikaisesta Tanskandogginrodun eteen tehdystä kasvatus-ja jalostustyöstä.
 

STD Ry:n Juhlamerkki 40v:
Vuosien pyytteettömästä yhdistyksen ja sitä kautta Tanskandoggirodun eteen tehdystä työstä.


Omistajilta / from owners
G-pentue/litter
 
Jättiläisen Gerbera


Kuvaaja: Eerika Roos

Hei, olen Jättiläisen Gerbera eli Tilda. (Katille olen myös Kerppu, sillä hän ehti ristiä minut Kerpuksi ennen kuin muutin 5kk:n ikäisenä nykyiseen kotiini.)
Omassa kodissani minulla on musta tanskandoggi-isoveli Bombur (Danemanian Feel the Beat), kaksi marsupoikaa Nasu ja Tiikeri sekä isi ja mamma.
Ne on kaikki mun lemppareita. :) Perheeni kutsuu minua monella muullakin nimellä kuin Tildaksi. Olen muun muassa Tinttarantta, Tinttarella, Titamuija, Pikkumuija, Titatita, Tildamaria ja Tinturiitti.

Olen hyvin iloinen, vauhdikas ja valoisa tyttö, ja vaikka osaan olla varsin määrätietoinen, olen myös herkkä. Tiedän mitä haluan, mutta en pidä siitä, jos ihmiset riitelevät. Minulle ei saa karjua, sillä silloin minulta katoaa ajatus kokonaan, enkä oikein tiedä miten toimia.
Haluan kovasti miellyttää perhettäni, ja minulla onkin useita velvollisuuksia heitä kohtaan: esimerkiksi perheen kirputus on kokonaan minun hommani.
Mammaani haluan erityisesti miellyttää, sillä hänellä on minulle paljon tehtäviä. Harrastamme näyttelyitä, joissa pitää esiintyä ja käyttäytyä kelvollisesti sekä tokoa, jossa saan tehdä kaikenlaisia kivoja tehtäviä. Nautin kaikesta yhdessäolosta valtavasti, ja leikit, agility, uiminen ja riehuminen ovat myös suosikkilistallani. Isin kanssa tykkään eniten leikeistä, painimisesta ja siitä, että isi heittää minulle frisbeetä mereen haettavaksi vaikka monta tuntia.


Kuvaaja: Eerika Roos

Rakastan hellyyttä yli kaiken, ja kotona lempipuuhaani on sylittely. Silloin puhaltelen ilmaa poskiini, ja porskuttelen sitä. Äiti ja isi sanovat, että hörisen ja porisen, kun isoveljeni taas kehrää ja öhrää. Tykkään kellistellä selälläni omalla sängylläni ja venyttää tassujani taivaisiin. Se rentouttaa mukavasti.
Velvollisuuksiini kuuluu myös perheeni suojelu ja kotini vahtiminen. En ole ihan varma, mitä tekisin, jos minun täytyisi oikeasti suojella perhettäni, mutta ainakin nostan kovan äläkän, jos joku lähestyy kotiamme ilman lupaa. En myöskään tahdo vieraita miehiä mammani läheisyyteen ulkosalla. Muutenkaan en hirmuisesti välitä vieraista ihmisistä. Lapset ovat kivoja, mutta aikuisista en niinkään piittaa. Ei ne minua häiritse, mutta en minä niistä jaksa innostuakaan. Sen kun silittelevät.

Haluaisin isona metsästyskoiraksi. Haluaisin jahdata kaikkia pupuja ja lintuja ja oravia ja mitä vaan. Olen käynyt radallakin spurttailemassa vieheen perässä, jahtaaminen on niin kivaa. Äiti ja isi eivät vaan anna minun jahdata eläimiä... mutta pitäähän sitä jotain haaveita tytöllä olla! ;)
Tällä hetkellä tittelini on FIN MVA, mutta olen ajatellut lisätä siihen muutaman kirjainyhdistelmän lisää. Vaikkapa BH olisi kiva, ja ehkä myös EST MVA. Saa nähdä mihin kaikkeen meillä mamman kanssa riittää into ja vauhti. ;)


photo @Timo Uola


Hi, my name is Jättiläisen Gerbera aka Tilda. I live with my big brother Bombur (Danemanian Feel the Beat), dad, mom and 2 guinea-pigs Nasu and Tiikeri.
I'm very happy girl and I like to please my family. I love tenderness and playing, and my favourite things include swimming and agility.
My hobbys are obedience training and showing, and at the moment I'm FIN CH.

I like to guard my home and family and I don't want strange people to come to my home. Outside I don't mind strange people at all. I love all the children, humans or puppies.
When I get older, I'd like to become a hunting dog. My parents are not very happy about that, but girls gotta have dreams too! ;)


Kuvaaja: Eerika Roos

Jättiläisen Gregor Mendel


12 month

 

ylös - top