Päivitetty - update 2.4.2017  


Yhteystiedot - Contact
 

Kati Nieminen
Hämeen Härkätie 3520,
14300 Renko, FINLAND
050- 585 4136
e-mail kati@jattilaisen.com


Jättiläisen kennel löytyy myös Fasebookista
Jättiläisen kennel Facebookissa

 
 

Suomen koirankasvattajat ry:n Kasvattajapalkinto
Suomen koirankasvattajat ry palkinto
Myönnetty Nurmijärvellä 1.3.2014

STD Ry 40v muistamiset,
myönnetty 30.6.2012

STD Ry:n Kasvattajaplanketti nro 16:
Pitkäaikaisesta Tanskandogginrodun eteen tehdystä kasvatus-ja jalostustyöstä.
 

STD Ry:n Juhlamerkki 40v:
Vuosien pyytteettömästä yhdistyksen ja sitä kautta Tanskandoggirodun eteen tehdystä työstä.


Omistajilta / from owners
O-pentue/litter
 
Jättiläisen Ochros "Helmi"

Jättiläisen Ochros eli Helmi saapui perheeseemme melkein kuin joululahjana ja parempaa lahjaa ei olisi voinut toivoakaan. Nähdessämme Helmin Jättiläisen kotisivuilla, oli se rakkautta ensisilmäyksellä. Otimme yhteyttä Katiin ja pian neito matkasikin uuteen kotiinsa Ouluun, jossa häntä odottelivat tanskandoggimme Nyyti (Danemanian fire and ice) sekä Nelli (Danemanian northen lights). Helmi on iloinen ja reipas pentu joka on sulattanut totaalisesti niin meidän kuin "isosiskojensakin sydämet". Päivät kuluvatkin Nellin ja Helmin leikkiessä, Nyytin toimiessa lempeänä puistotätinä. Unen tullessa Helmin löytää useimmiten Nyytin kainalosta uinumassa. Kesäisin harrastamme koko perhe mökkeilyä ja nyt jo odotellaan innolla että Helmikin pääsee tutustumaan siskojensa lempipuuhiin eli muurahaisten paimentamiseen ja mustikoiden syömiseen suoraan maasta.

T. Hannele

Helmistä on kasvanut todellinen kaunotar joka hurmaa kaikki missä ikinä liikkuukin.Helmi on sosiaalinen ja rakastaa kaikkea ja kaikkia.Tämä neiti on todellinen pusukone,jonka hellyydestä saamme nauttia päivittäin. Isosiskojen kanssa aika kuluu leikkien ja kun ilta tulee neidit löytyvät toistensa kyljestä köllöttelemästä...Talvi on Helmin lempiaikaa,lumessa peuhaaminen on parasta mitä neitonen tietää. :)

T: Hannele, Mikko, Nyyti, Nelli ja Helmi

Jättiläisen Oxytropis "REMU"
moikka!
minä olen siis remu, tanskandoggi keltuainen. on mulla hienompikin nimi; jättiläisen oxytropis. täytän kohta vuoden, ja äiskä sano et se tekee mulle ihan kakun! jes! rakastan nimittäin herkuttelua. suurinta namia on maksalaatikko ja siankorvat. saiskin niitä joka päivä niin elämä olis yhtä nannaa.. mun lempi puuhiin kuuluu herkuttelun lisäksi peuhaaminen lelujen kanssa. mulla on sellanen pallo, kun sitä pyörittää niin sieltä tipahtaa nappuloita. se on kivaa ja aikakin kuluu sitä pyöritellessä. se onkin oikeestaan kivoin lelu kaikkien muiden pallojen ja nallukoiden joukosta. vaikka on kaikki lelut kivoja, enkä mielellään anna muiden leikkiä niillä, korkeintaan saavat vähän katsoa. sit mä tykkään hirveesti juoksennella vapaana ulkona. se on kivaa kun mennään aina viikonloppuna maalle mummin luo ja mä pääsen irti. saan aina välillä sellaisia juoksukohtauksiakin, ei
malttais millään lopettaa ku on niin kivaa kirmata vapaana. mummolasta puheen ollen, täällä kaupungissakin on mun mummola. siellä asuu mun paras koirakaveri, nero. se leikkii aina mun kans ku meen käymään siellä. se toinen vanhus, joka myös asuu siel, ei ikinä jaksa leikkiä. mut nero on kiva. vaikka se onkin vaan mun pään kokonen niin silti meillä menee leikit yksiin. äiskä sanoo mua hienohelmaksi, mitähän se tarkoittaa? johtuukohan se siitä, kun meidän takapihan nurmikko on pitkä ja märkä, niin en haluu mennä sinne pissalle..silloin se aina mua haukkuu. mut mieti, eihän sinne voi silloin mennä, tassuthan siinä kastuu.. ja vesisadekin on inhottava, siitä en tykkää yhtään. turha edes yrittää saada mua silloin ulos. mieluummin pysyttelen siätiloissa. mut muuten olen kyl hirmu reipas ja kuulemma vähän villikin. uusia ihmisiä kohtaan oon vähä varautunu mut sit ku ne rapsuttaa niin huomaan et ne onkin ihan kivoja. kesällä käytiin muutamassa näyttelyssäkin, mut äiskä sano et nyt mun pitää vähä kasvaa ja odottaa ja sit joskus taas mennään uudestaan. tässäpä pääpiirteet minusta.. kuolaiset pusut kaikille!
 
 

ylös - top