Päivitetty - update 2.4.2017  


Yhteystiedot - Contact
 

Kati Nieminen
Hämeen Härkätie 3520,
14300 Renko, FINLAND
050- 585 4136
e-mail kati@jattilaisen.com


Jättiläisen kennel löytyy myös Fasebookista
Jättiläisen kennel Facebookissa

 
 

Suomen koirankasvattajat ry:n Kasvattajapalkinto
Suomen koirankasvattajat ry palkinto
Myönnetty Nurmijärvellä 1.3.2014

STD Ry 40v muistamiset,
myönnetty 30.6.2012

STD Ry:n Kasvattajaplanketti nro 16:
Pitkäaikaisesta Tanskandogginrodun eteen tehdystä kasvatus-ja jalostustyöstä.
 

STD Ry:n Juhlamerkki 40v:
Vuosien pyytteettömästä yhdistyksen ja sitä kautta Tanskandoggirodun eteen tehdystä työstä.


Omistajilta / from owners
Q-pentue/litter
 
Jättiläisen Quercus Robur

Tuntee itsensä nimillä  Iines, Inksu, Pikku-Pinksu, ja Piippa.

Tämä pieni Jättiläinen tuli meille vähän varkain. Suunniteltiin mulle uutta harrastuskoiraa sinisestä dogista. Jostain syystä eksyin kuitenkin vähän väliä Katin sivuille kurkkimaan onko läiskäkoira löytänyt kotia…

Meidän” suurperheeseen”  kuuluu tällä hetkellä minä Minna, avomies Mika, Mikan tyttö Mirka, tanskandogit Tyyne, Onni, Iines, staffipötkö Lotta ja bordercollie Fiia.

Iinestä ei ole koolla pilattu ja siitä syystä se sopii meidän harrastukseen, agilityyn aivan loistavasti. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita syntyy agilitykentillä ja usein myös muualla. Piippa on hyvin innokas metsästäjä ja ensimmäisen jäniksensä se toi kahdeksankuisena pellolta. Vauhtia siltä ei siis puutu. Naurattaa oikein, kun Onni innostuu joskus kilpasille. Onni menee niin kovaa kuin ikinä pääsee ja Iines tekee siinä vauhdissa piruetteja Onnin ympärillä ja odottelee, että koska mennään.

Kotosalla Inksu on oikea pikku osallistuja, oikein raivostuttava sellainen. mitään ei pysty tekemään ei sisällä eikä ulkona, koska Iines on aina edessä ja tiellä uteliaana. Se on myös sairaan hyvä jalkapalloilija. Mika joutuu tosissaan pelaamaan, jos haluaa Iinekseltä pallon pois. Sen käpälätyöskentely yhdistettynä suuhun on todella taitavaa. Pelin lopuksi saalis tietysti viedään varmaan talteen eli sille pitää kaivaa kuoppa ja peittää se sinne.

Lapsia, kissoja ja pieniä koiria Iines rakastaa yli kaiken, melkein kuoliaaksi asti. Tuppaa tuo koko unohtumaan silloin kun näitä rakastettavia asioita tulee eteen. Jostain syystä kissoja ja pikkuvauvoja on pakko kosketella ihan koko ajan, jos niitä meille eksyy. Ihan nätisti kyllä, mutta nenä punaisena taukoamatta.

Sauna, se on se iltojen kohokohta. Onneksi taloa rakentaessa tehtiin iso sauna. Silloin ei kyllä  vielä tiedetty, että meitä tulee olemaan siellä  aika iso lauma. Aluksi ei Iinestä päästetty sinne, mutta sinnikkyys palkittiin. Se nimittäin pyrki sekaan oven alta kyljellään maaten ja potkien seinästä vauhtia takajaloilla. Niinpä meitä  istuu siellä useimmiten ihmisten lisäksi Lotta, Iines ja Fiia. Jälkilöylyille menee yleensä vielä Iines ja Lotta ihan ilman ihmisiä.=)

 

ylös - top