Päivitetty - update 2.4.2017  


Yhteystiedot - Contact
 

Kati Nieminen
Hämeen Härkätie 3520,
14300 Renko, FINLAND
050- 585 4136
e-mail kati@jattilaisen.com


Jättiläisen kennel löytyy myös Fasebookista
Jättiläisen kennel Facebookissa

 
 

Suomen koirankasvattajat ry:n Kasvattajapalkinto
Suomen koirankasvattajat ry palkinto
Myönnetty Nurmijärvellä 1.3.2014

STD Ry 40v muistamiset,
myönnetty 30.6.2012

STD Ry:n Kasvattajaplanketti nro 16:
Pitkäaikaisesta Tanskandogginrodun eteen tehdystä kasvatus-ja jalostustyöstä.
 

STD Ry:n Juhlamerkki 40v:
Vuosien pyytteettömästä yhdistyksen ja sitä kautta Tanskandoggirodun eteen tehdystä työstä.


Omistajilta / from owners
X-pentue/litter
 
Jättiläisen Xalmiakki "COSSU"
Keväinen sähköpostien vaihtaminen Katin kanssa huipentui tapaamiseen syntymäpäivänäni, jolloin tapasimme ensimmäistä kertaa Salmiakin. Ja se oli kyllä rakkautta ensi silmäyksellä. Kutsumanimensä Cossu sai perinteitä vaalien auto maailmasta (kissa kun on nimetty myös auton mukaan), vaikka saattaapa tuolla juoma puolellakin olla osansa nimessä. :)

Luonteeltaan Cossu on tavattoman innokas, vauhdikas ja kaikkien mahdollisten elävien ystävä. (Joskus jopa elottomien, kuten lähipuistossamme oleva patsas on joutunut toteamaan :) ) Cossu rakastaa juoksemista ja senpä vuoksi olemmekin koirapuiston aktiivisia käyttäjiä, itselläni kun ei rohkeus riitä vielä siihen, että päästäisin poikaa juoksentelemaan aitaamattomalla alueella. 
Syksyllä käytiin tutustumassa tätieni mäyräkoirien harrastukseen eli mejään ja Cossu osasi nuuskutella jäljen hienosti läpi ja peuran sorkankin kantoi onnellisena takaisin autolle. 
Cossun muihin harrastuksiin kuuluu keppien kanssa hyppiminen  ja nyt lumen sadettua jäisellä lumikököllä pelaaminen sekä sohvan totaalinen valloittaminen :)

Cossu toivottelee kasvattaja-Katille ja kaikille karvakavereille omistajineen Hyvää Joulua ja vauhdikasta Uutta Vuotta!
Jättiläisen XL-Pink "Pink"
Pinkki asustaa meillä kotona Rengossa, jäi nuorentamaan harlekiini perhettäni. Rakkaalla lapsella on monta nimeä Pigviini, Pingu, Ping Pong, Pinkki, Pink, Pinksu, Ping Ping... Kaikki se tuntee ja kaikille heiluu häntä. Häntä heiluu muutenkin, tämä on varmaan yksi maailman positiivisin koira.

Luonteeltaan hyvin miellyttämishaluinen, helppo ja muita kohtaan kunnioittava persoona. Super emä ja onkin hoitanut kaksi pentuettaan suurella rakkaudella mitä vain koira pystyy antamaan. Imetys ei tahdo loppua vaikka pennut kasvavat jo luovutusikää vanhemmiksi. Hän hoitaa siinä sivussa vaikka kaikkien muidenkin pennut.

Yksi asia mistä Pinkki "sekoaa" on vinkulelut. Niitä ei voi pitää saatavilla, se yhdistää ne aina kaikissa kierron vaiheissa pentuihin joilla on hätä. Jos näitä joku vinguttaa esimerkiksi näyttelyssä, katoavat Pinksun aivot toiselle planeetalle.Näitä jos saisi lisää, mahtuisi huusholliin monta. Vaivaton ja aivan superihana mamman kulta. Erikoistaito on tuo niskan kääntö homma, katselee useasti maailmaa tämän joustoniskan avulla väärinpäin. Tässä tuo kuva missä Pinksu tätä harrastaa, on muuten sen tyttärissä samaa "vikaa".

Pinksulla on meidän koirasukujen vahvasti "perityt" musta korva ja sininen silmä yhdistelmä, näitä on monissa harlekiini tytöissäni. Myös Pinksun molemmissa harlekiini tyttärissä :O) Ainoa pahe on maanrakennus, kaivaa, kaivaa ja kaivaa maata ihan autuaana.

ylös - top